Tietoturvaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

Laatimispäivämäärä 21.5.2018

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

AL Aritea Oy
Kalevalankatu 33
76100 Pieksämäki
puh. +358 207 497 070

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tea Sipinen
Kalevalankatu 33
76100 Pieksämäki
puh. +358 207 497 070

3. Tietojen kerääminen

AL Aritea Oy:n verkkosivut ovat kaikille avoimet, eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa.
Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot:
Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista sekä palvelusta poistumissivuista. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Lisäksi käytössä on YouTube-videosisällön upotus, joka lähettää automaattisesti tietoja Googlelle. Voit päättää itse aritea.fi -sivustolle ensimmäistä kertaa tullessasi, haluatko Googlen asettavan evästeitä koneellesi ja tallentavan tietojasi. Voit itse hallinnoida jälkikäteen Google keräämää dataa Google-tilisi kautta. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa tästä.
Tallennamme omaan rekisteriimme ainoastaan tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella aritea.fi -sivuston kautta tai suoraan sähköpostilla yrityksemme sähköpostiosoiteisiin.

4. Rekisteriseloste

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia. Verkkopalveluissamme voidaan käyttää seuraavia henkilörekistereitä:
Asiakasrekisteriseloste

5. Rekisterien käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

6. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Laadittu 21.5.2018